ПРИГОТУВАННЯ:
Яйця з цукром (в стаціонарному міксері) збиваємо в пишну білу масу.
Поки збиваються яйця, займаємося медом: кладемо в каструльку мед з содою, і при постійному помішуванні (2 -3 хв) на середньому вогні доводимо медово-содову суміш до красивого бурштинового кольору.
Прибираємо каструльку з плити (за цей час яйця з цукром вже добре взбились) і вмішуємо гарячий мед (по одній ложці) в збиті з цукром яйця, постійно розмішуючи, щоб яйця не згорнулися.
У кілька прийомів, через сито, додаємо борошно в яєчно-медову суміш. Акуратно і швидко, складывающими рухами (щоб не зруйнувати легкість збитих яєць) перемішуємо тісто спатулой/віночком після кожного додавання борошна.
Джерело: Медовик з вершковим кремом
Яйця з цукром (в стаціонарному міксері) збиваємо в пишну білу масу.
Поки збиваються яйця, займаємося медом: кладемо в каструльку мед з содою, і при постійному помішуванні (2 -3 хв) на середньому вогні доводимо медово-содову суміш до красивого бурштинового кольору.
Прибираємо каструльку з плити (за цей час яйця з цукром вже добре взбились) і вмішуємо гарячий мед (по одній ложці) в збиті з цукром яйця, постійно розмішуючи, щоб яйця не згорнулися.
У кілька прийомів, через сито, додаємо борошно в яєчно-медову суміш. Акуратно і швидко, складывающими рухами (щоб не зруйнувати легкість збитих яєць) перемішуємо тісто спатулой/віночком після кожного додавання борошна.
Джерело: Медовик з вершковим кремом