воскресенье, 15 марта 2015 г.

Латексные и фольгированные шары

Латекс та фольга - це два найбільш поширених матеріалу, які використовуються для виробництва повітряних куль. Два цих матеріалу гарні по-своєму і кожен з них має свої переваги.
Латексні кулі виготовляються з стовідсоткового латексу, що робить їх високоміцними і дуже еластичним. Завдяки цій еластичності, латексні кулі можуть приймати самі незвичайні форми. Вони можуть бути різних відтінків і різних форм, з різними написами та малюнками.




І саме латексні кулі використовуються в твистинге. Однак повітряні кулі з латексу мають більше часу, ніж фольговані кулі, тому латексні кулі, наповнені гелієм, здуваються швидше. При надуванні латекс розтягується до 4 разів. При цьому пори в латексі теж розтягуються, а стінки кулі стають тонкими. І з причини того, що гелій дуже текучий газ, він просочується через пори назовні. Також слід мати на увазі, що латексні кулі бояться сонця. Під впливом сонячних променів вони втрачають свій блиск, і можуть деформуватися.

Фольговані кульки, на відміну від латексних кульок, виготовляються з тонкої металевої плівки, укладеної поверх нейлону. На фольговані повітряні кулі зазвичай наносять більш яскраві, помітні малюнки, ніж на латексні кульки. Найголовніша перевага фольгованих куль перед латексними кулями - вони товщі і більш стійкі до негативного впливу навколишнього середовища і краще тримають гелій. Фольговані кульки мають менше часу і тому залишаються в надутому стані значно довше латексних. До того ж, якщо латексний кульку можна передуть, то фольгований куля не буде роздуватися більше встановленого розміру. Фольговані кульки випускаються в певних формах - круглі кульки, серця, зірки, тварини, цифри і букви, машинки і багато різних фігур. Фольговані кульки, на відміну від латексних кульок, не еластичні і не можуть приймати різні форми.