понедельник, 12 мая 2014 г.

Партія регіонів тепер вважає Губарєва не в’язнем сумління, а самозванцем та аферистом

Про це йдеться в заяві ПР стосовно інтерв’ю Губарева, в якому останній заявив, що сепаратистів на Донбасі фінансує регіонал Ринат Ахметов.

«Насамперед ми хотіли б наголосити, що оцінку діяльності Ріната Ахметова, автора програми «Сирітству - НІ», творця й організатора системи дитячих спортивних шкіл, людини, яка дуже багато зробила для боротьби з туберкульозом та онкологічними захворюваннями в країні, яка реконструювала і створила з нуля сотні тисяч робочих місць, побудувала знамениту «Донбас Арену», внесла величезний вклад у розвиток Донбасу та всієї України, дасть суспільство, а не якийсь самозванець та аферист», - йдеться в заяві.

«До речі, росіяни, думається, насилу уявляють, що таке насправді «народний губернатор» в умовах України. Якщо пояснювати доступно, картина виглядає приблизно так - це коли група бомжів з пляжу в Туапсе приводить свого ватажка в Краснодарскую Думу і заявляє: «Ось ваш новий народний губернатор». У кращому випадку, вся ця компанія на чолі з «лідером» опиниться в божевільні», - заявляють в Партії регіонів.

«Так, Партія регіонів внаслідок незрозумілої втечі з країни її «почесного лідера» зазнала величезних репутаційних втрат. Але сотні тисяч рядових членів партії - це чесні, працьовиті люди, зусиллями яких і буде відроджуватися той рівень довіри народу до Партії регіонів, який у неї завжди був. Як відомо, Партія регіонів на всіх парламентських виборах набирала не менше 30% голосів виборців. І навіть у найскладніші для партії часи рейтинг довіри до неї народу вищий, ніж сукупний рейтинг губарєвих, царьових, шарикових та інших», - йдеться в заяві.